DSC Wireless Premium LAN Starterskit

 

Met deze hybride starterskit uit de DSC Wiresless premium serie beschikt u over een uitgebreid starterskit voor het beveiligen van uw woning of bedrijf. Deze set wordt geleverd inclusief een WP8033-NL basispaneel, Lan kiezer, WK250-nl bedienpaneel, 2 stuks PG8945 magneetcontacten, een PG8914 en alle benodigde batterijen.

De centrale fungeert als het hart van het inbraaksysteem. Deze centrale biedt ondersteuning voor maximaal 64 bedrade of draadloze zones.
Daarnaast is de centrale compatibel met 10 bedienpanelen, 32 afstandsbedieningen, 8 sirene’s en 4 repeaters.
De centrale is op te delen in meerdere partities zodat meerdere gebouwen beveiligd kunnen worden met 1 centrale. 

De centrale is voorzien van een krachtige draadloze ontvanger voor de communicatie met de draadloze componenten. Alle communiceren via 2-weg communicatie met de centrale waardoor de componenten constant bewaakt en gecontroleerd worden.

Tevens zorgt 2-weg techniek in combinatie met geavanceerde technieken zoals TDMA en FHSS voor een langere levensduur van de batterijen. Een draadloos bereik tot 2 km in open veld word ondersteund.

De DSC Wireless Premium centrale is standaard voorzien van een LAN kiezer en PSTN kiezer. Daarnaast is het mogelijk om de centrale te voorzien van een optionel GSM kiezer.

Een uniek functie van deze hybride centrale is de ondersteuning van het SirenNet protocol. Hierdoor word het mogelijk om rookmelders met ingebouwde sirene’s te activeren bij andere alarmsituaties. Hierdoor beschikt men direct over meerdere binnen sirene functionaliteiten met het toepassen van rook en hitte detectoren.

Het WK250-NL bedienpaneel uit deze DSC Wireless Premium starterskit is geschikt voor aanmelding op de WP8033-NL centrale.
Met dit bedienpaneel bent u in staat om het paneel in-en uit te schakelen, kunt u statussen en storingen controleren en eventueel wijzingen aan het systeem doorvoeren.
Het bedienpaneel is eveneens voorzien van een ingebouwde sirene functie voor het akoestisch laten klinken van in- en uitlooptimers.
Tevens kan deze sirene geactiveerd worden bij alarmmeldingen.

In het pakket bevinden zich tevens 2 magneetcontacten van het type PG8945.
Deze kunnen worden geplaatst voor het bewaken van ramen en deuren. Tevens is dit product voorzien van een bedrade ingang voor het koppelen van een bedrade detector.

De PG8914 bewegingsmelder in het pakket is bedoeld voor het bewaken van ruimten.De melder is standaard voorzien van een speciale filter waardoor de melder diervriendelijk is. Door het uitnemen van de filter wordt de melder “niet diervriendelijk”.

Pakketsamenstelling:

  • WP8033-NL centrale
  • LAN kiezer
  • WK250-NL draadloos bedienpaneel
  • 2x PG8945 draadloos magneetcontact met bedrade ingang
  • PG8914 draadloze (diervriendelijke) bewegingsmelder.