PowerSeries Neo Software Ondersteuning:
Alles onder controle!
PowerSeries Neo wordt volledig ondersteund door een krachtig en doorslaggevend technologie platform. Met de zeer robuuste en uitgebreide software suite, speciaal ontworpen voor de security professional, heeft u alles onder controle! Hierdoor kunt u zelfs de
meeste complexe installaties efficient in bedrijf stellen.

Met de introductie van PowerSeries Neo kunt u tevens kennis maken met de nieuwe software applicatie WebSA. WebSA is een systeembeheer software applicatie gebaseerd op de DLS 5 download software. Met WebSA kunt u als eindgebruiker de status van uw systemen bekijken, codes aanmaken / wijzigen en tijdschakelingen beheren. De setup van WebSA kan standalone voor een werknemer worden uitgevoerd, maar kan tevens ook als server toepassing  geinstalleerd worden voor meerdere gebruikers.

Voor de security professional is de extensie routine systeem management (RSM) ontwikkeld. RSM biedt u de mogelijkheid om als installateur remote diagnoses, inspecties en systeemonderhoud te verrichten. Hierdoor kunt u proactief uw klanten monitoren en
bij eventuele storingen, direct handelen.


Uitgebreide functionaliteiten zoals (remote) Firmware upgrades, real-time status dashboards en real-time feedback zorgen niet alleen voor een snelle gegevensoverdracht, maar tevens voor een volledige controle over het onderhoud en problemen van uw
geinstalleerde DSC alarmsystemen.

Meer mogelijkheden voor de gebruiker met WebSA
Systeem Administrator Software
Als perfecte aanvulling op de PowerSeries Neo, heeft DSC de WebSA systeembeheerder Software ontwikkeld. Deze revolutionaire software biedt eigenaren en beheerders van alarmsystemen de mogelijkheid om via een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface met ‘real-time’ dashboards een beveiligingssysteem te bekijken en te beheren.

Remote is de sleutel met Routine Systeem Management
Software
De PowerSeries Neo krachtige RSM extensie is een revolutionaire functie voor het oplossen van problemen en het inspecteren van een beveiligingssysteem. Door het optimaal benutten van diagnostische gegevens van het paneel en de aangesloten componenten, kunnen operationele kosten voor on-site bezoeken en onderhoudsbeurten worden gereduceerd. Een RSM rapport kan worden gegenereerd na een remote inspectie, met daarin een samenvatting van de systeem status, gebeurtenissen, gebruikerslog en hardware gegevens.

PowerSeries Neo Inbraakcentrales:
Het hart van een nieuw revolutionair alarmsysteem.
De PowerSeries Neo inbraakcentrales vormen het hart van een betrouwbare en een op maat gemaakte modulaire en schaalbare beveiligingsoplossing.
PowerSeries Neo inbraakcentrales voldoen aan de eisen van hedendaagse installaties, in combinatie met een of meerdere uitbreidingsmodules, bieden de panelen potentie voor extra uitbreidingsmogelijkheden, functies en diensten. De modulaire opbouw van het systeem maakt het mogelijk om in de toekomst uit te breiden. In combinatie met een groot aantal bedienpanelen, kiezers, apparaten en randapparatuur, maakt PowerSeries Neo gebruik van de technologische PowerG 2-weg mogelijkheden.

PowerSeries Neo Bedienpanelen:
Voor een gebruikers vriendelijke bediening
PowerSeries Neo draadloze bedienpanelen zijn een primaire interface voor de bediening van dit revolutionaire hybride systeem. De bedienpanelen van PowerSeries Neo zijn beschikbaar met verschillende opties en mogelijkheden. De keuze aan opties is uitgebreid, van touchscreens en bedrade bedienpanelen met verschillende weergave opties, tot PowerG draadloze bedienpanelen en modellen met ingebouwde ontvangers. Alle bedienpanelen
zijn eenvoudig te installeren, eenvoudig om programmeringen te maken en zijn voorzien van gebruikers vriendelijke interfaces.

PowerG Apparaten:
Een brede range aan draadloze componenten
PowerSeries Neo bied u een brede range aan draadloze componenten die gebruik maken van de meest innovatieve PowerG 2-weg technologie. Hierdoor profiteert u van gemak, betrouwbaarheid, veelzijdigheid en superieure detectie en bediening mogelijkheden. Componenten van de PowerSeries Neo vereisen minder installatie tijd door de minimale bedrading, en kunnen apparaten worden gemonteerd op lastig met kabel te bereiken plaatsen. De brede range aan draadloze componenten is bestaande uit PowerG bewegingsmelders, contacten, afstandsbedieningen en diverse rook, hitte en koolmonoxide detectoren.
De schaalbaarheid van PowerSeries Neo bied u de mogelijkheid om in de toekomst het systeem uit te breiden met extra componenten, naadloos geïntegreerd met de zeer uitgebreide remote service software suite voor ondersteuning van innovatieve toonaangevende functies zoals alarm verificatie en diagnose op afstand.

PowerSeries Neo Kiezers:
Uitermate betrouwbare communicatie
Bij een geavanceerd alarmsysteem zoals PowerSeries Neo, geldt natuurlijk ook een betrouwbare en Flexibele communicatie als een voorwaarde. Traditionele telefoonlijnen worden steeds minder vaak toegepast en wordt er vaker gekozen voor VoIP of mobiele telefoon oplossingen. PowerSeries Neo bied u daarom een brede range aan optionele cellulaire en / of IP-communicatie modules voor een betrouwbare communicatie. Een combinatie van transmissie paden kunnen worden gerealiseerd met PSTN, cellulaire en/of IP kanalen. Voor installaties waarbij geen telefoonlijn voor handen is, bieden de cellulaire en/of IP kiezers een waardig alternatief met hoge snelheden, betrouwbare en veilige alarm communicatie paden, waarbij er mogelijkheden zijn voor RMR diensten zoals alarm verificatie.