DSC IoTega starterskit

 

De DSC IoTega is de starterskit die perfect dient als basispakket voor het beveiligen van een woonhuis. Deze kit is uitgerust met een centrale, voorzien van LAN en GSM/GPRS kiezer, 3 PG8975 mini magneetcontacten, 2 PG8914 bewegingsmelders en 1 PG8939 afstandsbediening. De DSC IoTega starterskit wordt uiteraard geleverd met batterijen.
De DSC IoTega is het paneel voor de liefhebbers van smart homes! De DSC IoTega is in de basis een alarmcentrale, ontworpen in een zeer compacte behuizing. Met de ondersteuning voor 128 draadloze zones, 4 touchscreen bedienpanelen, 4 draadloze bedienpanelen, 16 draadloze sirenes, 8 repeaters en 32 afstandsbedieningen, is de IoTega op zijn allerminst compact.
De behuizing van de IoTega is niet groter dan een router en kan zelfs eenvoudig op een tafel of kast gelegd worden. De centrale is uitgerust met een LAN en GSM module en bied een volledig redundante communicatie naar de cloud, app en eventueel meldkamer. De communicatie is volledig versleuteld en bied beveiliging tegen hackers. De ingebouwde wifi ontvanger is geschikt voor het ontvangen van draadloze Wi-Fi camera’s en het communiceren met de touchscreen bedienpanelen.

De behuizing van de IoTega is niet groter dan een router en kan zelfs eenvoudig op een tafel of kast gelegd worden. De centrale is uitgerust met een LAN en GSM module en bied een volledig redundante communicatie naar de cloud, app en eventueel meldkamer. De communicatie is volledig versleuteld en bied beveiliging tegen hackers. De ingebouwde wifi ontvanger is geschikt voor het ontvangen van draadloze Wi-Fi camera’s en het communiceren met de touchscreen bedienpanelen.
Alle draadloze detectoren, afstandsbedieningen en sirenes van de DSC PowerNeo serie zijn compatibel met de IoTega. Hierdoor bent u uiterst flexibel met de keuze van de zeer betrouwbare componenten met PowerG technologie. Uiteraard blijft ook het enorme draadloze bereik van DSC intact en kunt u afstanden overbruggen tot circa 2000 meter in open veld!
De DSC IoTega wordt aangemeld op de cloud van TOP Security en door middel van uw installateursaccount kunt u de panelen direct op afstand programmeren zonder ook maar een enkele vorm van netwerkkennis. De communicatie met de cloud wordt volledig versleuteld en vindt plaats zonder poort forwarding. Doordat de centrale volledig redundant is uitgevoerd met een LAN en GSM/GPRS kiezer, verliest u geen meldingen meer.
Naast de functies van een alarmsysteem, kan de IoTega nog veel meer! Het systeem is namelijk compatibel met een 3-tal camera’s. Deze camera’s kunnen zowel bedraad als draadloos gekoppeld worden aan het platform. Hiermee wordt live inkijken op ieder gewenst moment mogelijk. Deze beelden kunt u bekijken in dezelfde app waarmee u ook het alarmsysteem bediend! Eveneens het koppelen van toegangscontrole (Yale) en een draadloze video intercom zoals (The Ring) behoren onder andere tot de mogelijkheden.
De mooiste functie die het paneel ondersteund voor de liefhebbers van totale controle en smart home functionaliteiten is toch wel de ondersteuning van Z-wave plus in het paneel. Hierdoor worden de mogelijkheden enorm met de opties die gekoppeld kunnen worden. Zo is het onder andere mogelijk om dimmers, smart sockets, thermostaten en lampen te koppelen aan de centrale. Zowel de installateur als de eindgebruiker kan eenvoudig Z-wave componenten aanmelden, controleren en aanpassen via de cloud.
Naast de cloud functie voor de installateur, is er ook een cloud functie beschikbaar voor de eindgebruiker. Middels een webportaal kunt u instellingen wijzigen voor scenes en Z-wave componenten. Daarnaast kunnen ook de instellingen gewijzigd worden voor de notificaties per app of e-mail. Hierdoor kan men zelf bepalen welke personen meldingen dienen te ontvangen en op welke wijze.

 

Inhoud van het DSC IoTega starterspakket

 • DSC IoTega centrale met LAN en GSM/GPRS kiezer.
 • Voorzien van 3 draadloze mini magneetcontacten, PG8975.
 • Voorzien van 2 draadloze (diervriendelijke) bewegingsmelders, PG8914.
 • Voorzien van 4-knops afstandsbediening, PG8939.

Specificaties DSC IoTega centrale

 • Centrale met draadloze ontvanger.
 • Ondersteund 128 draadloze zones, 4 touchscreen bedienpanelen, 4 draadloze bedienpanelen, 16 draadloze sirenes, 8 repeaters en 32 afstandsbedieningen. 
 • Ondersteund tot 100 codes, waaronder 2 paniekcodes en een mastercode.
 • Ondersteund PowerNeo detectoren, sirenes en afstandsbedieningen.
 • Ondersteund installatie en onderhoud via de cloud.
 • Voorzien van LAN en 3G kiezer voor dual-path communicatie.
 • Volledig te bedienen met Smartlink app.
 • Ondersteund Z-Wave plus – 500 series
 • Voorzien van soft touch bedienpaneel op behuizing van de centrale.
 • 2-weg audio alarm verificatie via cellulair.
 • Voorzien van ingebouwde sirene voor in- en uitloopvertraging en alarmmeldingen.
 • Voorzien van vervangbare back-up batterij
 • Voeding: 12V DC