Beveiliging

 

 • Advies

 • Installatie

 • Service

   

 • Inbraak beveiliging
 • Camera systemen
 • Brand beveiliging
 • Mist / Rook generator
 • Rook detectie
 • Koolmonoxide detectie
Beveiliging

Advies, installatie, service

Van Vliet installaties verzorgt al meer dan 30 jaar adviesafspraken, installatie en service voor elektrotechnische installaties en beveiliging.

Inbraak beveiliging

Denk hierbij aan glasbreuk detectie, bewegingsdetectie eventueel inclusief beeld registratie, overval alarm, sabotage alarm, automatische doormeldsystemen.

Camera systemen

Zicht op je woning, winkel of bedrijfspand met camerabeveiliging. 24 uur livestream via je de app op je smartphone of tablet. Beelden worden veilig en lokaal opgeslagen. Zo heb je altijd zicht op je woning, winkel of bedrijfspand. Of je onderweg, op kantoor of in het buitenland bent. Als je wilt, stel je de app zo in dat je een e-mail of pushbericht krijgt als de camera’s beweging detecteren. De beelden zijn dan meteen terug te kijken. Dus waar je ook zit, je bent er altijd op tijd bij. Uiteraard inclusief installatie, onderhoud en updates.

Brand beveiliging

Denk hierbij aan brandmeldinstallatie met rookmelders, handmelders, koolmonoxide detectors, slow-woops, automatische doormeldsystemen etc. etc.

Mist / Rook generator

Wat je niet kan zien wordt een stuk lastiger om te stelen. 
Mocht de inbreker onverhoopt toch uw pand binnen zijn gekomen, dan is het zaak dat we het zo moeilijk mogelijk maken spullen te ontvreemden. Door een mist / rook generator te installeren wordt binnen enkelen seconden het zicht op uw kostbare spullen ontnomen. In een schrik reactie zal de inbreker het vinden van de uitgang een hogere prioriteit geven dan uw spullen. 

 

Drie goede redenen om te kiezen voor camerabeveiliging

Met een camerasysteem beveilig je je woning als je er zelf niet bent. Zo heb je 24 uur per dag zicht op je woning. 

Camerabeveiliging werkt preventief. Inbrekers gaan je woning liever voorbij als ze weten dat ze in het zicht lopen. 

Gebeurt er toch wat? Dan vergroot camerabeveiliging de pakkans. De beelden blijven tot maximaal twee weken bewaard op je eigen HD-recorder. 

15 + 12 =

Adres

Saffierborch 2

5241 LN Rosmalen

Telefoon

0031(0)735216306

0031(0)653471942