De professionele oplossing

De PowerSeries Pro is de professionele inbraakserie die zeer geschikt is voor elke beveiligingssituatie. Woningen of bedrijfspanden, maar ook grote installaties die tot wel 248 zones gaan. De PowerSeries Pro is zowel draadloos als bedraad te installeren en is compatibel met een ruim assortiment aan componenten. Een flxibel inzetbaar systeem, die de beveiligingsoplossing biedt voor elke situatie.

De voordelen van power G

De PowerSeries Pro maakt gebruik van het draadloze PowerG protocol. Door PowerG techniek is het mogelijk om componenten tot wel 2 kilometer van de centrale af te installeren, met gebruik van een repeater tot zelfs 4.2 kilometer. De draadloze techniek is zo ver ontwikkeld dat deze nauwelijks storingspercentage geeft. De PowerSeries Pro biedt een professionele beveiligingsoplossing die ook nog eens flxibel en eenvoudig in gebruik is. 

Extra beveiligd door cybersecurity


Een alarmsysteem is ontwikkelt om indringers af te schrikken en tegen te gaan. Tegenwoordig breken indringers niet alleen fysiek in maar gebeurt dit ook via het netwerk. Ook hier is de PowerSeries Pro tegen bestand. Door geavanceerde cyberbeveiligingstechnieken hebben hackers geen kans. Nieuwe manieren om in te breken brengen nieuwe technieken met zich mee waarin de PowerSeries Pro extra beveiliging biedt.

Bedieningspaneel

Het touchscreen bedieningspaneel heeft een compact en mooi design. Door gebruik van
pictogrammen kan het alarmsysteem eenvoudig in/uitgeschakeld worden en kunnen de zones/ partities beheerd worden.

Binnen Sirene

De AS270 is een bedrade binnen sirene met een wit design. Het geluid gaat tot 101 decibel en de duur van de sirene kan zelf ingesteld worden. De sirene is voorzien van een sabotageschakelaar, welke alarm geeft wanneer de sirene geopend of verwijderd wordt

Centrale

De centrale wordt standaard geleverd in een Grade 3 behuizing. Er zijn 8 bedrade zones standaard on-board en dit is uit te breiden tot 248 bedrade zones. Hiervan kunnen er maximaal 128 draadloos zijn. De HS3248-KIT1EN is standaard voorzien van een LAN kiezer voor het gebruik van de app bij het alarmsysteem.

3G Kiezer

Om het alarmsysteem aan Grade 3 certifiering te laten voldoen kan de 3G kiezer toegevoegd
worden. Zo ontstaat er een back up verbinding met de app en meldkamer zodat de alarmmelding altijd correct wordt doorgezet. 

Glasbreuk detector

De Vitron Plus is een glasbreukdetector welke voorzien is van een mooi compact design en
uitstekend detectievermogen. De detector is namelijk geschikt voor verschillende diktes
glas en heeft een bereik tot 9 meter. De glasbreukdetector is Grade 3 gecertifieerd.

 

Flitser

De DSC-FL1 is een oranje fltser die bedraad wordt aangesloten. In het geval van alarm,
fltst de fltser 60 keer per minuut. De fltser kan zowel binnen als buiten geïnstalleerd worden
door de weerbestendige behuizing en is voorzien van een sabotageschakelaar

QUAD bewegingsmelder

De QUAD bewegingsmelder voldoet bedraad aan Grade 3 door de betrouwbaardere en minder
storingsgevoelige techniek. De melder is voorzien van anti-masking en diervriendelijk tot 25 kg

Inbouw magneetcontact

De DC128 is een bedraad inbouw magneetcontact wat voorzien is van een sabotage-lus en een flens. De sabotage lus geeft alarm wanneer deze wordt aangetast. Door de flens is het magneetcontact makkelijk in het kozijn te bouwen. De DC128 is Grade 3 gecertifieerd.

 

Eenvoudige bediening
met Connect Alarm


De PowerSeries Pro is eenvoudig te bedienen met de Connect Alarm App van DSC.
Met de app heb je altijd volledige controle over je systeem.